Så här ställer du in snabbladdning på din Galaxy-enhet

Galaxy-enheter har en intern spole som används för trådlös snabbladdning och trådbunden adaptiv snabbladdning. Denna inbyggda funktion gör att batteriet kan laddas mycket snabbare än med vanliga laddningsmetoder.

En Galaxy-enhet som är helt laddad med Samsungs snabbladdare

Obs!

• Namnet på dessa inställningar kan variera beroende på din enhetsmodell och programvaruversion.
  • Laddningshastigheten kan variera beroende på laddningsmiljön och andra faktorer.
  • Snabbladdning kanske inte stöds på vissa modeller.
  • Eftersom det finns skillnader baserat på lämpliga kablar och adaptrar (TA) rekommenderar vi att du använder Samsung-certifierade tillbehör som uppfyller specifikationerna.

Startskärmen för Inställningar Startskärmen för Inställningar

Steg 1. Öppna Inställningar > Tryck på Batteri.

Inställningsskärm för batteriet Inställningsskärm för batteriet

Steg 2. Välj Laddningsinställningar.

Skärm för laddningsinställningar Skärm för laddningsinställningar

Steg 3. Tryck på knappen för att aktivera varje funktion.

Du kan aktivera följande lägen:

• Visa laddningsinformation: Visa batterinivån och uppskattad tid till full laddning när Alltid på skärmen är avstängd eller inte visas.

• Snabbladdning: Aktivera detta läge när du använder en adaptiv snabbladdare med sladd (15W eller högre).

• Snabb trådlös laddning: Aktivera detta läge när du använder en snabb trådlös laddningsplatta (9W eller högre).

Obs! Du kan inte aktivera eller inaktivera den här funktionen medan enheten laddas.

Svep eller klicka för att se varje steg

Kontrollera att din adapter är korrekt ansluten

Anslut USB-kabel och adapter Anslut USB-kabel och adapter

Kontrollera att adaptern och kabeln är ordentligt anslutna

Anslut USB-kabel och enhet Anslut USB-kabel och enhet

Se till att enheten och laddningskabeln är ordentligt anslutna

Obs:

• Koppla loss laddaren från din enhet innan du tar ur den från vägguttaget.
  • Laddningsadaptern säljs separat.

Samsung godkänd adapter

Svep eller klicka för att se varje steg

Kontrollera att din trådlösa laddare är korrekt placerad och ansluten

Trådlös laddare kabelanslutning Trådlös laddare kabelanslutning

Kontrollera att adaptern och kabeln är ordentligt anslutna

Trådlös laddare korrekt placering Trådlös laddare korrekt placering

Se till att enheten är korrekt placerad och har kontakt med spolarna på den trådlösa laddaren

Obs!

• Laddningsspolen kan vara placerad på olika ställen beroende på enhetens modell.
  • När du använder trådlös laddning kan laddningstiden bli längre med tjockare enhetsskal.
  • Laddningstider kan variera beroende på olika laddningsförhållanden och skalmaterial.
  • Den trådlösa laddningsplattan säljs separat.

Samsung godkänd trådlös laddare