Så här använder du din Samsung Galaxy-telefon eller klocka för att hantera aviseringar på enheten du har på dig

Du kan använda antingen din Galaxy-telefon eller klocka för att anpassa vilka appar som kan skicka meddelanden så att du endast får önskade meddelanden. Följ guiden nedan för att lära dig olika sätt att aktivera och inaktivera appaviseringar.

En Galaxy-klocka visar aviseringar som är aktiverade med Samsung-appikoner runt klockan till höger i bakgrunden.

Obs!

• Din Galaxy-telefon och klocka måste vara parkopplade innan du kan anpassa vilka aviseringar som visas på din Galaxy Watch.
  • Tillgängliga skärmar och inställningar kan variera beroende på leverantör eller enhetsmodell.

Välj vilka appar som får skicka aviseringar till dig och anpassa hur de visas på din Galaxy Watch.

Aktivera appaviseringar

Startskärmen för Galaxy Watch i Galaxy Wearable-appen. Startskärmen för Galaxy Watch i Galaxy Wearable-appen.

Steg 1. Öppna appen Galaxy Wearable > Välj Klockinställningar.

Startskärm för Klockinställningar. Startskärm för Klockinställningar.

Steg 2. Välj Aviseringar.

Skärm för Klockaviseringar. Skärm för Klockaviseringar.

Steg 3. Tryck på Appaviseringar.

Listan över appar i Appaviseringar. Listan över appar i Appaviseringar.

Steg 4. Tryck på knapparna för att aktivera eller inaktivera aviseringarna för varje app.

Avancerade aviseringsinställningar

Startskärmen för Galaxy Watch i Galaxy Wearable-appen. Startskärmen för Galaxy Watch i Galaxy Wearable-appen.

Steg 1. Öppna appen Galaxy Wearable > Välj Klockinställningar.

Startskärm för Klockinställningar. Startskärm för Klockinställningar.

Steg 2. Välj Aviseringar.

Skärm för Klockaviseringar. Skärm för Klockaviseringar.

Steg 3. Tryck på Avancerade aviseringsinställningar.

Lista över Avancerade aviseringsinställningar. Lista över Avancerade aviseringsinställningar.

Steg 4. Tryck på knapparna för att aktivera eller inaktivera alternativen som visas.

• Ny aviseringsindikator på urtavlan: Indikerar när du får en avisering.

• Läs upp aviseringar: När ljudenheter är direkt anslutna till din Galaxy Watch och Bixby-funktionen är aktiverad, läser Bixby upp aviseringarna.

• Visa med information: Visar automatiskt information för nya aviseringar.

• Slå på skärm: Slår på skärmen när du får en avisering om inte Ljudlös är aktiverat.

• Slå på klockaviseringar automatiskt för nya telefonappar: Skickar aviseringar till både din Galaxy Watch och telefon.
    * Denna funktion måste aktiveras manuellt.

Använd din Galaxy Watch för att välja vilka appar som får skicka aviseringar till klockan.

Startskärm för Inställningar. Startskärm för Inställningar.

Steg 1. Öppna Inställningar > Välj Aviseringar.

Startskärm för Aviseringar. Startskärm för Aviseringar.

Steg 2. Tryck på Appaviseringar.

Lista över appar. Lista över appar.

Steg 3. Tryck på appen som du vill aktivera eller avaktivera.

Knapp på Kalenderapp för att aktivera aviseringar. Knapp på Kalenderapp för att aktivera aviseringar.

Steg 4. Tryck på knappen för att aktivera eller inaktivera aviseringar för den appen.