Så här använder du funktionen för trådlös strömdelning på din Galaxy-enhet

Samsung erbjuder trådlösa laddningsalternativ för att hålla dina enheter laddade utan behov av kablar. Med funktioner som trådlös strömdelning kan du ladda kompatibla telefoner, smartklockor eller hörlurar genom att placera dem på din Galaxy-telefon. Följ guiden nedan för installationsinstruktioner och mer information.

Galaxy Buds3 som laddas på baksidan av en Galaxy-enhet.

Obs! Inställningar och tillgängliga funktioner kan variera beroende på trådlös tjänsteleverantör, programvaruversion och enhetsmodell.

Aktivera Trådlös strömdelning för att ladda en annan enhet med din telefons batteri. Se till att enheterna är korrekt justerade för en stabil anslutning, eftersom placeringen av spole kan variera.

Slå på trådlös strömdelning

Startskärm för Inställningar Startskärm för Inställningar

Steg 1. Öppna Inställningar > Tryck på Batteri.

Inställningsskärmen Batteri Inställningsskärmen Batteri

Steg 2. Tryck på Trådlös strömdelning.

Sida med Samsungs funktion för Trådlös strömdelning Sida med Samsungs funktion för Trådlös strömdelning

Steg 3. Tryck på "På"-knappen.
* Galaxy-telefonen måste vara laddad till minst 30 % för att aktivera funktionen Trådlös strömdelning.

Galaxy-enheter som stöder Trådlös strömdelning:

• Galaxy S20/S20+/S20 Ultra och senare modeller.

• Galaxy Z Fold2/Flip2 och senare modeller.

• Galaxy Watch och senare modeller, förutom Galaxy Watch7/Ultra.

• Galaxy Buds och senare modeller.

Andra Galaxy-enheter som stöder Trådlös strömdelning:

• Galaxy S7 / S7 Edge, Galaxy S8 / S8+, Galaxy S9 / S9+

• Galaxy S10e / S10 / S10+ / S10 5G

• Galaxy Gear Sport / Gear S3

• Galaxy Note8 / Note9 / Note10 / Note10+ / Note10+ 5G / Note20 5G / Note20 Ultra 5G

Prova dessa tips för att optimera Trådlös strömdelning:

• Ta bort eventuella tillbehör eller skydd som kan blockera laddningsanslutningen.

• Flytta inte eller använd någon av enheterna medan de laddas.

• Ladda inte din strömdelande enhet, eftersom det kan minska laddningshastigheten eller orsaka problem.

• Se till att den strömdelande telefonen är tillräckligt laddad.

Tack för din feedback