Miksi Samsung Galaxy -laitteeni hidastuu ja miten voin nopeuttaa sitä?

Kun Galaxy-laitteesi kokee viiveitä, häiriöitä, jäätymistä tai kaatumisia, yleisimmät syyt ovat täynnä oleva tallennustila ja vanhentunut ohjelmisto. Tässä on joitakin vinkkejä, jotka auttavat saamaan Galaxy-laitteesi toimimaan taas sujuvasti.

Käyttäjä, joka pitää Galaxy-laitetta, jossa on yhteysmittari ja neula punaisella alueella.

Huomio: Käytetyt kuvat ovat simuloituja havainnollistamistarkoituksiin, ja todellinen käyttöliittymä voi vaihdella käyttöjärjestelmäversion, laitemallin, alueen jne. mukaan.

Tarkista tallennustilasi
Tallennustilan tyhjentäminen voi parantaa laitteesi suorituskykyä. Yritä poistaa tiedostoja ja sovelluksia, jotka tarvitsevat tyhjentämistä Laitteen ylläpidosta.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Laitteen ylläpito.

Laitteen ylläpito -näyttö Laitteen ylläpito -näyttö

Vaihe 2. Valitse Tallennustila.

Laitevarastohallinnan näyttö Laitevarastohallinnan näyttö

Vaihe 3. Tarkista tallennustilasi ja valitse tiedostot ja sovellukset, jotka haluat poistaa.

Tarkista muistisi
Laitteen ylläpito mahdollistaa muistinkäytön tarkistamisen ja taustasovellusten lopettamisen muistin vapauttamiseksi, mikä auttaa laitetta toimimaan paremmin.

Laitemuistin hallintanäyttö Laitemuistin hallintanäyttö

Avaa Asetukset > Valitse Laitteen ylläpito > Valitse Muisti > Valitse sovellukset, jotka haluat sulkea ja napauta Tyhjennä nyt.

Lisävinkki

• Lisää Laitteen ylläpito -widget
    Lisäämällä Laitteen ylläpito -widgetin aloitusnäyttöösi voit käyttää yllä olevia kahta ominaisuutta kätevämmin yhdellä painikkeella.
Laitteen ylläpito -widget aloitusnäytöllä Laitteen ylläpito -widget aloitusnäytöllä

Paina pitkään aloitusnäyttöä > Valitse Widgetit > Valitse Laitteen ylläpito > Valitse widget ja napauta Lisää.

• Oma vianmääritys Samsung Members -sovelluksella
    Voit määritellä erilaisia tekijöitä, jotka saattavat aiheuttaa laitteesi hidastumista, kuten akun tai virran tila.
Puhelimen vianmäärityksen vaihtoehdot Samsung Members -sovelluksessa Puhelimen vianmäärityksen vaihtoehdot Samsung Members -sovelluksessa

Avaa Samsung Members -sovellus > Napauta Puhelimen vianmääritys -välilehdessä > Napauta ominaisuuden kuvaketta, jota haluat testata, tai napauta Testaa kaikki.

Ohjelmistosi päivittäminen uusimpaan versioon voi auttaa parantamaan Galaxy-laitteesi suorituskykyä, koska se lisää yhteensopivuutta ja tarjoaa virhekorjauksia sekä tietoturvapäivityksiä.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta .

Ohjelmistopäivityksen näyttö Ohjelmistopäivityksen näyttö

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna > Napauta Asenna nyt.

Galaxy-laitteesi uudelleenkäynnistäminen on yksinkertainen tapa tyhjentää taustalla toimivat käyttämättömät sovellukset ja parantaa suorituskykyä. Voit myös asettaa Galaxy-laitteesi käynnistymään automaattisesti säännöllisesti käyttämällä ""Automaattinen uudelleenkäynnistys"" -toimintoa.

• Käynnistä tarvittaessa uudelleen: Puhelimesi käynnistyy automaattisesti, kun suorituskykyongelmia havaitaan.

• Uudelleenkäynnistä aikataulun mukaan: Voit asettaa ajan ja päivän, jolloin haluat laitteen käynnistyvän uudelleen.
Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Laitteen ylläpito.

Laitteen ylläpito -näyttö Laitteen ylläpito -näyttö

Vaihe 2. Valitse Automaattinen optimointi.

Automaattinen optimointi -asetusnäyttö Automaattinen optimointi -asetusnäyttö

Vaihe 3. Valitse Automaattinen uudelleenkäynnistys.

Automaattinen uudelleenkäynnistys -asetusnäyttö Automaattinen uudelleenkäynnistys -asetusnäyttö

Vaihe 4. Ota ominaisuudet käyttöön.