Kuinka ottaa käyttöön pikalataus Galaxy-laitteessasi

Galaxy-laitteissa on sisäinen kela, joka tukee langatonta pikalatausta ja langallista mukautuvaa pikalatausta. Tämä sisäänrakennettu ominaisuus mahdollistaa akun lataamisen paljon nopeammin kuin tavalliset latausmenetelmät.

Galaxy-laite, joka on ladattu täyteen Samsung-pikalatauksella

Huomautukset:

• Nämä asetusten nimet voivat vaihdella laitemallisi ja ohjelmistoversiosi mukaan.
  • Latausnopeus voi vaihdella latausympäristön ja muiden tekijöiden mukaan.
  • Pikalataus ei välttämättä ole tuettu joissakin malleissa.
  • Koska sopivissa kaapeleissa ja sovittimissa (TA) voi olla eroavuuksia, suosittelemme käyttämään Samsung-sertifioituja tarvikkeita, jotka täyttävät vaatimukset.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Akku.

Akku-asetusnäyttö Akku-asetusnäyttö

Vaihe 2. Valitse Latausasetukset.

Latausasetukset-näyttö Latausasetukset-näyttö

Vaihe 3. Napauta kytkintä ottaaksesi jokaisen ominaisuuden käyttöön.

Voit ottaa käyttöön seuraavat tilat:

• Näytä lataustiedot: Näytä akun taso ja arvioitu aika täyteen lataukseen, kun Aina päällä -näyttö on pois päältä tai ei näy.

• Pikalataus: Ota tämä tila käyttöön käyttäessäsi mukautuvaa nopeaa langallista laturia (15W tai enemmän).

• Nopea langaton lataus: Ota tämä tila käyttöön käyttäessäsi nopeaa langatonta latausalustaa (9W tai enemmän).

Huomio: Tätä ominaisuutta ei voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä, kun laitteesi on latauksessa.

Näet kunkin vaiheen pyyhkäisemällä tai napsauttamalla

Tarkista, onko adapterisi yhdistetty oikein

Yhdistä USB-kaapeli ja adapteri Yhdistä USB-kaapeli ja adapteri

Tarkista, että adapteri ja kaapeli on yhdistetty tiukasti

Yhdistä USB-kaapeli ja laite Yhdistä USB-kaapeli ja laite

Varmista, että laite ja latauskaapeli on yhdistetty tiukasti

Huomautus:

• Irrota laturi laitteestasi, ennen kuin irrotat sen pistorasiasta.
  • Latausadapteri myydään erikseen.

Samsungin valtuuttama adapteri

Näet kunkin vaiheen pyyhkäisemällä tai napsauttamalla

Tarkista, onko langaton laturisi yhdistetty ja sijoitettu oikein

Langattoman laturin kaapeliyhteys Langattoman laturin kaapeliyhteys

Tarkista, että langaton laturi ja kaapeli on yhdistetty tiukasti

Langattoman laturin oikea sijoittaminen Langattoman laturin oikea sijoittaminen

Varmista, että laite on sijoitettu oikein ja koskettaa langattoman laturin keloja

Huomautukset:

• Latauskelan sijainti voi vaihdella laitteen mallin mukaan.
  • Langatonta latausta käytettäessä latausaika voi olla pidempi paksummilla laitekuorilla.
  • Latausajat voivat vaihdella eri latausolosuhteiden ja kuorimateriaalien vuoksi.
  • Langaton latausalusta myydään erikseen.

Samsungin valtuuttama langaton laturi