Kuinka asettaa lataustietojen näyttö Samsung Galaxy -laitteessasi

Nopea lataus on tullut yleiseksi, joten olemme myös muuttaneet lataustietojen näyttötapaa. Se näkyy yksinkertaisemmassa muodossa, joka poistaa pikalatausilmoituksen ja piilottaa latausindikaattorin muutamassa sekunnissa laturiin liittämisen jälkeen. Seuraa alla olevia ohjeita, niin opit mukauttamaan latausindikaattorin näyttöä seuraavasti.

Galaxy-puhelimen näyttö, joka näyttää lataustiedot, kun se on kytketty laturiin.

Huomio: Tämän toiminnon käyttöönottoon liittyvät ohjeet voivat vaihdella laitemallisi ja ohjelmistoversiosi mukaan.

Oman Galaxy-laitteesi akun taso ja arvioitu aika täyteen lataukseen näkyvät lukitusnäytöllä, kun tämä vaihtoehto on käytössä.

* Tämä tieto näkyy vain 5 minuuttia täyden latauksen jälkeen.

Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Näyttö.

Luettelo näyttötoiminnoista. Luettelo näyttötoiminnoista.

Vaihe 2. Napauta Näytä lataustiedot ottaaksesi vaihtoehdon käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.

Jos otat käyttöön "Always On Display" -toiminnon, lataustiedot näkyvät kellotietojen ohella, vaikka laitteesi olisi täysin ladattu.

Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Lukitusnäyttö ja AOD.

Lukitusnäyttö ja AOD -toiminnot. Lukitusnäyttö ja AOD -toiminnot.

Vaihe 2. Valitse Always On Display.

AOD-toiminnot. AOD-toiminnot.

Vaihe 3. Napauta Milloin näytetään.

Vaihtoehdot kellon ja ilmoitusten näyttämiselle. Vaihtoehdot kellon ja ilmoitusten näyttämiselle.

Vaihe 4. Valitse, milloin haluat ilmoituksia ja kellon näkyvän, kun laitetta ei käytetä.

Kun liität laturin, latausnopeusilmoitus saattaa näkyä muutaman sekunnin ja sitten päivittyy tai häviää. Koska latausnopeus muuttuu jatkuvasti latausolosuhteiden mukaan, se saattaa aluksi antaa sinulle virheellistä tietoa.

* Alla on esimerkki normaalin laturin ollessa kytkettynä. Laitteesi näyttämä lataustieto saattaa muuttua latausolosuhteiden mukaan.

Galaxy-mobiililaitteen lukitusnäyttö. Galaxy-mobiililaitteen lukitusnäyttö.

Lukitusnäyttö: Heti laturin liittämisen jälkeen

Galaxy mobile device lockscreen. Galaxy mobile device lockscreen.

Lukitusnäyttö: Laturin liittämisen jälkeen

Galaxy-mobiililaitteen Pikapaneel. Galaxy-mobiililaitteen Pikapaneel.

Pikapaneeli: Heti laturin liittämisen jälkeen

Galaxy-mobiililaitteen Pikapaneel. Galaxy-mobiililaitteen Pikapaneel.

Pikapaneeli: Laturin liittämisen jälkeen