Hvorfor bliver min Samsung Galaxy-enhed langsommere, og hvordan kan jeg få den til at køre hurtigere?

Når din Galaxy-enhed oplever forsinkelser, fejl, problemer med at fryse eller nedbrud, er de mest almindelige årsager fuld lagerplads og forældet software. Her er nogle tips til at hjælpe med at få din Galaxy-enhed til at køre ubesværet igen.

En person, der holder en Galaxy-enhed, der viser en forbindelsesmåler med nålen i den røde zone.

Bemærk: Billederne, der anvendes, er simulerede til illustrative formål, og den faktiske brugergrænseflade kan variere afhængigt af OS-version, enhedsmodel, region osv.

Tjek dit lager
At frigøre noget lagerplads kan få din enheds ydelse til at blive bedre. Prøv at fjerne filer og apps, der skal ryddes op fra Enhedspleje.

Startskærmenr indstillinger Startskærmenr indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Enhedspleje.

Indstillingsskærm for enhedspleje Indstillingsskærm for enhedspleje

Trin 2. Vælg Lager.

Enhedens skærm for lagring Enhedens skærm for lagring

Trin 3. Tjek din lagerplads, og vælg filer og apps, som du vil slette.

Tjek din hukommelse
Enhedspleje giver dig mulighed for at tjekke forbruget af hukommelse og stoppe baggrundsapps for at frigøre hukommelse, hvilket hjælper din enhed med at opnå bedre ydelse.

Enhedens skærm for hukommelsesstyring Enhedens skærm for hukommelsesstyring

Åbn Indstillinger > Vælg Enhedspleje > Vælg Hukommelse > Vælg de apps, du gerne vil lukke, og tryk på Ryd nu.

Yderligere tips

• Tilføj widget'en Enhedspleje
    Ved at tilføje widget'en Enhedspleje til din startskærm kan du bruge de to ovenstående funktioner mere bekvemt med en enkelt knap.
Widget'en Enhedspleje på startskærmen Widget'en Enhedspleje på startskærmen

Langt tryk på startskærmen > Vælg Widgets > Vælg Enhedspleje > Vælg widget'en og tryk på Tilføj.

• Selvdiagnostik med Samsung Members-appen
    Du kan diagnosticere forskellige faktorer, der kan forårsage, at din enhed bliver langsom, såsom batteri- eller strømstatus.
Indstillingen Telefondiagnosticering i Samsung Members-appen Indstillingen Telefondiagnosticering i Samsung Members-appen

Åbn Samsung Members-appen > Tryk på Telefondiagnosticering på fanen Support > Tryk på ikonet for den funktion, du gerne vil teste, eller tryk på Test alt.

Opdatering af din software til den nyeste version kan hjælpe med at forbedre ydeevnen af din Galaxy-enhed, da det øger kompatibiliteten og giver fejlrettelser samt sikkerhedsopdateringer.

Startskærmenr indstillinger Startskærmenr indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Softwareopdatering.

Skærmen softwareopdatering Skærmen softwareopdatering

Trin 2. Tryk Download og installer > Tryk Installer nu.

Genstart af din Galaxy-enhed er en simpel måde at rydde op i eventuelle ubrugte apps, der kører i baggrunden, og forbedre ydeevnen. Du kan også indstille din Galaxy-enhed til automatisk at genstarte periodisk ved hjælp af funktionen “Auto-genstart”.

• Genstart når det er nødvendigt: Din telefon vil automatisk genstarte, når der opdages problemer med ydeevnen.

• Genstart efter plan: Du kan indstille tidspunktet og dagen for, hvornår du vil have din enhed til at genstarte.
Startskærmenr indstillinger Startskærmenr indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Enhedspleje.

Indstillingsskærm for enhedspleje Indstillingsskærm for enhedspleje

Trin 2. Vælg Automatisk optimering.

Indstillingsskærm for automatisk optimering Indstillingsskærm for automatisk optimering

Trin 3. Vælg Auto-genstart.

Indstillingsskærm for auto-genstart Indstillingsskærm for auto-genstart

Trin 4. Aktiver funktionerne.