Dette skal der gøres, når Samsung Galaxy-høretelefoner ikke tænder eller oplader

Hvis en eller begge dine Galaxy-øretelefoner ikke oplader eller tænder, kan problemet være forbundet med selve øretelefonerne eller med opladningsetuiet. At bruge en oplader, der ikke er godkendt af Samsung, kan forårsage opladningsfejl. Det er også muligt, at øretelefonerne kan være beskadiget. Du kan prøve at oplade etuiet helt, tjekke øretelefonerne for skader eller genstarte øretelefonerne.

Billede af Galaxy Buds2 Pro, der oplader, mens de er tilsluttet en ægte Samsung-oplader.

Kontroller din enhed

• Oplad Buds i mindst 10 minutter, før du bruger dem for første gang.

• Sørg for at bruge det medfølgende USB-kabel og en oplader, der er godkendt af Samsung. Hvis din enhed understøtter trådløs opladning, er Buds kompatible med udvalgte Samsung QI-kompatible trådløse opladningsplader eller telefoner, der bruger trådløs strømdeling.

• Kontroller opladningsstatus. Et blinkende rødt lys indikerer, at enheden ikke oplades korrekt.

Trin 1. Inspicer øretelefonerne og opladningsetuiet for skader

• Inspicer for eventuelle revner, brud, bøjninger eller løse dele

• Hvis du bemærker nogen skader, revner eller andre problemer, betyder det, at din enhed er blevet udsat for udefra kommende stød. Dette kan påvirke Buds og deres funktioner.

• Øretelefonerne understøtter ikke vandtæt funktion.

Trin 2. Genstart den tilsluttede enhed

• Genstart din Samsung Galaxy-enhed ved at trykke og holde tænd/sluk-knappen og lydstyrkeknappen nede samtidig.

Trin 3. Genstart øretelefonerne

• Indsæt øretelefon(en/erne) i de tilsvarende huller i opladningsetuiet, luk låget, og fjern derefter øretelefon(en/erne) efter 10 sekunder eller længere.

* Trinnene til genstart af dine øretelefoner varierer afhængigt af øretelefonernes model.

Bemærk: Hvis øretelefonerne er opladet, og du fortsat oplever problemer med dem efter fejlfinding, bedes du kontakte et Samsung-servicecenter.