Sådan forbindes Galaxy Buds til andre enheder

Galaxy Buds er ægte trådløse øretelefoner, der giver dig mulighed for at høre alle typer af lyde fra dine enheder, såsom musik, lydfiler, meddelelser osv. De understøttes af Android-enheder, og nogle modeller understøttes også af iOS, hvis din iPhone er version 7 eller nyere.

For at bruge Galaxy Buds skal du parre dem med din enhed. Hvis du har problemer med forbindelse eller parring af enhederne, skal du følge retningslinjerne nedenfor.

Visning af en hånd, der holder Galaxy Buds i deres etui.

Bemærk:

• Hvis dine Galaxy Buds ikke parrer inden for tre minutter, efter at ladeetuiet er blevet åbnet, vil de stoppe med aktivt at parre. Luk etuiet, og åbn det derefter igen for at begynde parringen igen.
  • For Buds3-serien skal du åbne etuietog trykke på parringstasten nederst i mindst 3 sekunder for at komme i parringstilstand.
  • Billeder og indhold kan variere afhængigt af modellen.

Med en Samsung Galaxy-enhed

Før du tilslutter Galaxy Buds til din mobilenhed, skal du sikre dig, at Galaxy Buds’ opladningsetui er tilstrækkeligt opladet, og at den nyeste version af Galaxy Wearables-appen er downloadet på din mobilenhed. Appen kan downloades via Galaxy Store.

Åbnet Buds3 Pro-etui Åbnet Buds3 Pro-etui

Trin 1. Åbn opladningsetuiet med høretelefonerne opbevaret indeni.

Galaxy Buds3 Pro tilslutnings-pop-op Galaxy Buds3 Pro tilslutnings-pop-op

Trin 2. Tryk på Forbind, når der vises en pop-op-meddelelse på din enhed.

Galaxy Buds3 Pro guide Galaxy Buds3 Pro guide

Trin 3. Gennemgå tilladelser > Læs vejledningen og tryk på Næste.

Når Galaxy Buds er blevet parret, vil de automatisk forsøge at oprette forbindelse til din enhed, hver gang du åbner opladningsetuiet, mens øretelefonerne ligger i etuiet.

Med en smartphone, der ikke er en Samsung Android
For at forbinde dine Galaxy Buds til en smartphone, der ikke er en Samsung Android, skal du have en Samsung-konto og downloade Galaxy Wearable-appen fra Google Play Store og følge disse trin:

Trin 1: Åbn opladningsetuiet med øretelefonerne indeni.

Trin 2: Åbn appen Galaxy Wearable > Tryk på Start > Vælg dine øretelefoner, når de vises på scanningsskærmen.

Trin 3. Tryk på Par > Tryk på OK > Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre download af Galaxy Buds Manager.

Trin 4. Log ind på din Samsung-konto.

Trin 5. Tillad adgangsanmodninger fra Galaxy Buds Manager > Følg instruktionerne på skærmen.

Trin 6: Nu er dine Galaxy Buds parret med din smartphone, der ikke er en Samsung Android.

Bemærk: Forbindelsesmetoden kan variere afhængigt af producent og model.

Med en iOS-enhed

Trin 1: Åbn opladningsetuiet med øretelefonerne opbevaret indeni.
* Du skal muligvis trykke på knappen på bunden af opladningsetuiet i tre sekunder.

Trin 2: Gå til og åbn Indstillinger > Vælg Bluetooth.

Trin 3: Sørg for, at kontakten øverst er tændt for at aktivere Bluetooth.

Trin 4: Dine øretelefoner vil være i sektionen “Andre enheder”. Tryk på dem for at forbinde Buds til din iOS-enhed.

Bemærk: Forbindelsesmetoden kan variere afhængigt af producent og model.

Du kan også parre dine Galaxy Buds manuelt til et TV eller en PC:

Trin 1: Gå til og åbn Bluetooth-indstillingerne på dit TV eller din PC > Sørg for, at Bluetooth er aktiveret. Vælg Tilføj enhed > Vælg Bluetooth.

Trin 2: Åbn opladningsetuiet med øretelefonerne indeni.
* Du skal muligvis trykke på knappen på bunden af opladningsetuiet i tre sekunder.

Trin 3. Vælg dine øretelefoner, når de vises på listen over tilsluttelige enheder.
* Du kan blive bedt om at forbinde hver høretelefon individuelt > Vælg Forbind.

Trin 4. Når de er forbundet, skal du sætte Galaxy Buds i ørerne for at høre lyde fra videoer, musik, spil og mere.

* Placeringen af Bluetooth-indstillingerne og trinene til at parre en ny enhed vil variere afhængigt af din enhed. Se din enheds instruktioner for at få flere oplysninger.

Bemærk: Forbindelsesmulighederne kan være begrænsede afhængigt af Bluetooth-funktionaliteten, TV, PC-operativsystem, softwareversion og det omgivende miljø.

Gå ind i Galaxy Buds-indstillingerne for at indstille øretelefonerne

Startskærm for øretelefoner. Startskærm for øretelefoner.

Trin 1. Åbn appen Galaxy Wearable > Vælg Indstillinger for øretelefoner.

Startskærm for øretelefoner. Startskærm for øretelefoner.

Trin 2. Vælg en funktion for at tilpasse den.
* Tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af modellen.

Følgende funktioner er nogle af de elementer, der kan tilpasses, der kan være tilgængelige på dine Galaxy Buds afhængigt af modellen:

• Equalizer: Vælg equalizer-tilstand “Bass boost”, “Soft”, “Dynamic” med mere.

• Høretelefon-test: Du kan tjekke din høretelefons pasform, så du får det bedste ud af dine øretelefoner.

• Læs meddelelser højt: Aktiver denne funktion for at høre meddelelser fra din telefon i dine øretelefoner.

• Bixby stemmevækning: Indstil Bixby til at bruge stemmevækning.

• Stemmekommandoer: Giv verbale instruktioner til at styre musik, lydstyrke og besvare telefonkontroller.

• Brug af omgivende lyd under opkald: Aktiver denne funktion for at høre din egen stemme tydeligt, når du taler i telefon.

• In-ear detektion til opkald: Tænd for denne funktion for at afspille opkald gennem dine øretelefoner, når de er i ørerne, og gennem din telefon, når de ikke er.

• Nem tilslutning til høretelefon: Skift hurtigt til nærliggende enheder uden at afbryde dine øretelefoner eller tænde for parringstilstand.

• Påmindelser om stræk af halsen: Hvis du bøjer dig over din telefon eller dit skrivebord, har dit hoved tendens til at bøjes fremad. Dine øretelefoner kan registrere din hovedposition og underrette dig, når du har bøjet dit hoved nedad i 10 minutter.

• Laboratorier: Du kan tjekke eksperimentelle funktioner, som fx “Gaming mode”.

Med Galaxy Buds kan du bruge fingrene til at styre musik og opkald ved at røre, klemme eller swipe på dine earbuds (afhængigt af modellen).

Galaxy Buds3-serien og nyere modeller

Lytte til musik:

• Klem: Afspil/pause sang
  • Dobbeltklem: Afspil næste sang
  • Tredobbeltklem: Afspil forrige sang (Hvis du klemmer på øretelefonerne tre gange efter 3 sekunder, efter musikken begynder at spille, vil den aktuelt spillede musik starte fra begyndelsen)
  • Stryg op og ned: Juster lydstyrken

Under et opkald:

• Klem: Besvar/afslut opkald
  • Klem og hold: Afvis opkald
  • Stryg op og ned: Juster lydstyrken

Galaxy Buds modeller før Galaxy Buds3-serien

Et GIF af en finger, der banker på Buds2.

Lytte til musik:

• Tryk på: Afspil eller pause spor.
  • Dobbelttryk: Afspil næste spor.
  • Tredobbelttryk: Afspil forrige spor.
  • Berør og hold: Du kan indstille en standard berøringsmulighed for hver høretelefon, herunder “Bixby” og “Lyd ned og op”.

Under et opkald:

• Dobbelttryk: Besvar opkald eller afslut opkald.
  • Berør og hold: Afvis opkald.