Sådan bruges berøringskontrollen på Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds tilbyder flere indbyggede kommandoer for at forbedre din oplevelse, når du forbinder dem til en telefon eller tablet via Galaxy Wearable-appen. Med blot et tryk eller en berøringsgestus kan du afspille musik, springe sange over, besvare opkald med mere. Du kan også tilpasse indstillinger for berøring, justere lydstyrken, bruge stemmekommandoer og aktivere omgivende lyde.

En person, der rører ved Galaxy buds2, der er placeret i det venstre øre.

Bemærkninger:

• Denne artikel er baseret på Galaxy Buds2 Pro, og funktionsmåden for hver model kan være forskellig, så tjek venligst håndbogen igen før brug.
  • Der henvises til i denne artikel, hvis du gerne vil lære om berøringskontrol på Galaxy Buds3 og Buds3 Pro.

Gennemgå vejledningen nedenfor for at finde ud af, hvordan du kontrollerer dine Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro eller Galaxy Buds Pro, uanset om du har brug for at afspille en sang eller besvare et indgående opkald.

Der trykkes én gang på øretelefonen med fingeren Der trykkes én gang på øretelefonen med fingeren

Tap: Afspil eller sæt spor på pause

Der dobbbeltrykkes på øretelefonen med fingeren Der dobbbeltrykkes på øretelefonen med fingeren

Dobbelttryk: Afspil næste nummer, besvar opkald eller afslut opkald

Der trykkes tre gange på øretelefonen Der trykkes tre gange på øretelefonen

Tryk tre gange: Afspil forrige nummer

En finger berører og holder en øretelefon En finger berører og holder en øretelefon

Tryk og hold: Brugerens valg (ændring i indstillinger) eller Afvis opkald

Sådan indstiller du touchpad-kommandoer for hver øretelefon
Når du forbinder Galaxy Buds til Galaxy Wearable-appen på din telefon eller tablet, vil du kunne tilpasse nogle touchpad-kommandoer for hver øretelefon.

Startskærm på Galaxy Wearable Startskærm på Galaxy Wearable

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen > Vælg Berøringskontr..

Indstillingsskærmen berøringskontr. Indstillingsskærmen berøringskontr.

Trin 2. Tryk på kontakten for at aktivere Berør og hold > Derefter vælges Berør og hold.

Indstillingsskærmen Tryk og hold Indstillingsskærmen Tryk og hold

Trin 3. Du kan angive detaljerede indstillinger for hver øretelefon.

Skift støjkontroller: Berør og hold touchpad'en nede for at skifte mellem omgivende lyd og aktiv støjreduktion.

Bixby: Berør og hold touchpad'en nede for at aktivere Bixby Voice og give kommandoer ligesom på din telefon.

Lydstyrke op/ned: Berør og hold touchpad'en nede for at øge eller formindske lydstyrken. Hvis du vælger lydstyrkekontrol på den ene øretelefon, vil den anden automatisk skifte, så den matcher. Hvis du vælger en anden indstilling, kan du stadig øge og formindske lydstyrken på den tilsluttede enhed.

Sådan overlapper lydstyrke op/ned med andre berøringskommandoer
På Galaxy Buds-serien kan du justere lydstyrken ved hjælp af øretelefonerne, selvom du har andre touchpad-kommandoer indstillet.

Startskærm på Galaxy Wearable Startskærm på Galaxy Wearable

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen > Vælg Indstillinger for øretelefoner.

Skærmen Indstillinger for øretelefoner Skærmen Indstillinger for øretelefoner

Trin 2. Vælg Laboratorier.

Eksperimentelle funktioner i Laboratorier Eksperimentelle funktioner i Laboratorier

Trin 3. Tryk på kontakten for at aktivere Dobbelttryk på øretelefonens kant > Derefter vælges Dobbelttryk på øretelefonens kant.

Kontakten Dobbelttryk på øretelefonens kant og dens beskrivelse Kontakten Dobbelttryk på øretelefonens kant og dens beskrivelse

Trin 4. Tjek aktiveret/deaktiveret tilstand.