Sådan bruges funktionen Trådløs strømdeling på din Galaxy-enhed

Samsung tilbyder trådløse opladningsmuligheder, så dine enheder holdes strømførende uden behov for ledninger. Med funktioner såsom Trådløs strømdeling kan du oplade kompatible telefoner, smartwatches eller øretelefoner ved at placere dem på din Galaxy-telefon. Følg guiden nedenfor for vejledning om installation og yderligere information.

Galaxy Buds3 bliver opladet på bagsiden af en Galaxy-enhed.

Bemærk: Indstillinger og tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af tjenesteudbyderen af trådløs strømdeling, softwareversionen og enhedsmodellen.

Aktivér Trådløs strømdeling for at oplade en anden enhed ved hjælp af din telefons batteri. Sørg for, at enhederne er korrekt justeret for at opnå en stabil forbindelse, da spoleplaceringer kan variere.

Slå trådløs strømdeling til

Startskærm for Indstillinger Startskærm for Indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Batteri.

Indstillingsskærm for Batteri Indstillingsskærm for Batteri

Trin 2. Tryk på Trådløs strømdeling.

Samsungs side med funktioner for Trådløs strømdeling Samsungs side med funktioner for Trådløs strømdeling

Trin 3. Tryk på kontakten “Tænd”.
* Galaxy-telefonen skal være opladet til mindst 30% for at slå funktionen Trådløs strømdeling til.

Galaxy-enheder, der understøtter Trådløs strømdeling:

• Galaxy S20 / S20+/S20 Ultra og senere modeller.

• Galaxy Z Fold2/Flip2 og senere modeller.

• Galaxy Watch og senere modeller, undtagen Galaxy Watch7/Ultra.

• Galaxy Buds og senere modeller.

Andre Galaxy-enheder, der understøtter Trådløs strømdeling:

• Galaxy S7 / S7 Edge, Galaxy S8 / S8+, Galaxy S9 / S9+

• Galaxy S10e / S10 / S10+ / S10 5G

• Galaxy Gear Sport / Gear S3

• Galaxy Note8 / Note9 / Note10 / Note10+ / Note10+ 5G / Note20 5G / Note20 Ultra 5G

Prøv disse tips for at optimere Trådløs strømdeling:

• Fjern eventuelt tilbehør eller covers, der kan blokere for opladningsforbindelsen.

• Flyt ikke eller brug ikke nogen af enhederne, mens de oplades.

• Oplad ikke din enhed, mens den deler strøm, da det kan reducere opladningshastigheden eller forårsage problemer.

• Sørg for, at telefonen, der deler strøm, er tilstrækkeligt opladet.