Sådan afhjælpes fejlen "Intet SIM-kort registreret" på Samsung Galaxy-enheder

Hvis din telefon viser en fejlmeddelelse, der siger “Intet SIM-kort indsat” eller “Intet SIM-kort registreret” på trods af, at et SIM-kort er indsat, skal du følge fejlfindingstrinnene nedenfor for at løse problemet.

En Galaxy-enhed, der viser en advarsel om, at der ikke er noget SIM-kort registreret.

Kontrol 1. Genstart din telefon

Genstart af din telefon kan løse problemer med SIM-kortet. Der er to måder at gøre det på:

Indstillingsskærm for strøm med gestus, der viser tryk på knapperne lydstyrke ned og tænd/sluk Indstillingsskærm for strøm med gestus, der viser tryk på knapperne lydstyrke ned og tænd/sluk

Metode 1: Tryk og hold knapperne Lydstyrke ned og Tænd/sluk nede samtidig i mindst 7 sekunder > Tryk på Genstart > Tryk på Genstart igen for at bekræfte dit valg.

Skærmen instillinger for strøm på hurtigpanelet Skærmen instillinger for strøm på hurtigpanelet

Metode 2: Brug to fingre til at swipe ned fra toppen af skærmen for at åbne Hurtigpanel > Tryk på Sluk-ikonet > Tryk på Genstart > Tryk på Genstart igen for at bekræfte dit valg.

Check 2. Inspicer SIM-kortet

Tryk og hold knapperne Lydstyrke ned og Tænd/sluk nede for at inspicere SIM-kortet > Tryk på Sluk for at slukke for din telefon > Fjern SIM-kortet fra SIM-kortbakken. Tjek for synlige tegn på skader, såsom ridser eller pletter. Rengør SIM-kortet og bakken med en ren, tør klud. Sæt SIM-kortet i igen, og sørg for at justere kortet korrekt i bakken. Når SIM-kortbakken er sikret på plads, så tænd din telefon for at se, om fejlen er blevet løst.

Bemærk: Når du håndterer SIM-kortbakken, skal du være forsigtig med ikke at knække eller deformere bakken.

Check 3. Nulstil mobilnetværksindstillinger

Du skal muligvis nulstille mobilnetværksindstillingerne på din telefon, efter at du har ændret telefonindstillingerne, eller efter at du har ændret menuindstillingerne manuelt.

Startskærmen for Indstillinger. Startskærmen for Indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Generel administration.

Indstillingsskærmen Generel administration. Indstillingsskærmen Generel administration.

Trin 2. Tryk på Nulstil.

Indstillingsskærm for Nulstil. Indstillingsskærm for Nulstil.

Trin 3. Tryk Nulstil indst. mobilt netværk.

Indstillingsskærm for Nulstil mobilt netværk. Indstillingsskærm for Nulstil mobilt netværk.

Trin 4. Læs oplysningerne på skærmen > Tryk på Nulstil indstillinger.

Indstillingsskærm for Nulstil mobilt netværk. Indstillingsskærm for Nulstil mobilt netværk.

Trin 5. Læs advarselsoplysningerne > Tryk på Nulstil for at bekræfte.

Bemærkninger:

• Valg af nulstilling af indstillingerne for mobilt netværk vil nulstille alle indstillinger for mobilt netværk.
  • Denne handling kan ikke fortrydes.
  • Afhængigt af dit mobilnetværks krav til indstillinger, kan du muligvis ikke oprette forbindelse til dit mobilnetværk efter en nulstilling.

En anden faktor du kan overveje

Indsæt SIM-kortet i en anden telefon for at se, om det kan blive registreret. Hvis SIM-kortet ikke registreres af den anden enhed, er SIM-kortet sandsynligvis beskadiget. Vi anbefaler, at du kontakter din tjenesteudbyder for at få assistance, og at du erstatter dit SIM-kort med et nyt.