Sådan oplades et Samsung Galaxy Watch med eller uden en oplader

For at få fuldt udbytte af dit Galaxy Watch, skal du sørge for at oplade det korrekt. Det skal oplades, før du bruger det for første gang, eller når det ikke er blevet brugt i en længere periode. En ting at huske er, at batterilevetiden på dit ur afhænger af Wi-Fi-forbindelsen, de anvendte apps og hyppigheden af opkald og beskeder. Oplysningerne nedenfor kan hjælpe dig med korrekt opladning af dit ur.

Opladning af  et Galaxy Watch7, som viser 75 procent.

Bemærk: For at undgå potentiel skade på dit Galaxy Watch, er det bedst altid at bruge opladere, batterier, kabler og dokkingstationer, der er godkendt af Samsung.

Placer uret på den trådløse oplader, så midten af urets bagside er justeret med midten af den trådløse oplader.

Du kan også oplade Galaxy Watch via en kompatibel trådløs opladningsplade eller en enhed med lignende funktionalitet.

Galaxy Watch kan oplades med en Galaxy-telefon via den innovative trådløse strømdelingsfunktion.

Samsung Galaxy hurtigpanel. Samsung Galaxy hurtigpanel.

Trin 1. Swipe ned fra toppen af din Galaxy-telefon med to fingre for at åbne Hurtigpanel > Tryk på ikonet Trådløs strømdeling.

Opladning af Galaxy Watch med trådløs strømdeling. Opladning af Galaxy Watch med trådløs strømdeling.

Trin 2. Placer bagsiden af Galaxy Watch mod bagsiden på din Galaxy-telefon (model S10 eller højere).

Trin 3. Når opladningen begynder, vibrerer telefonen én gang, og ur-skærmen indikerer, at det oplades.

Trin 4. Frakobl enhederne og deaktiver trådløs strømdeling på telefonen, når der er overført nok strøm til uret.

Find ud af mere om, hvordan du bruger trådløs strømdeling.

Bemærkninger:

• Du kan tilføje ikonet for trådløs strømdeling til hurtigpanelet: Tryk på blyant-ikonet > Tryk på Fuld redigering > Vælg Trådløs strømdeling > Tryk på Udført.

• Hvis enhederne har problemer med at oprette forbindelse, eller hvis uret oplades langsomt, skal du fjerne eventuelle covers eller tilbehør fra enhederne.

• Sørg for, at den telefon, du bruger som oplader, har mindst 30% batteri.

• Nogle modeller understøtter muligvis ikke denne funktion.

Aktivering af Strømbesparelse på Galaxy Watch vil begrænse følgende funktioner for at spare på batteriet:

• Sluk: Gestus for opvågning, skærmen Always on Display og Wi-Fi

• Begræns: CPU-ydeevne, baggrundsnetværksbrug, placering, og synkronisering

• Reducer: Lysstyrke og skærm-timeout
Startskærmen indstillinger. Startskærmen indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Batteri.

Funktionen Strømbesparelse på Galaxy Watch. Funktionen Strømbesparelse på Galaxy Watch.

Trin 2. Tryk på Strømbesparelse.